Federico Mahora geuren.........

De oorsprong van Federico Mahora parfums

 

Grote parfummerken laten hun parfum ontwikkelen en produceren door DROM Fragrances in Duitsland.

DROM Fragrances is de grootste parfumproducent ter wereld met 80% marktaandeel en de leverancier van de grote merken.

 

Een bekend 'MERK' (bijvoorbeeld Chanel) koopt een concentraat dat is ontwikkeld door DROM, het bekende 'MERK' (bv Chanel) vult dit aan met alcohol en water in een dermate verhouding dat elk flesje 'MERK' (bv Chanel)

  • 7% parfumolie bevat (eau de toilette) of
  • 15% parfumolie (eau de parfum) en brengt het geheel onder een eigen exclusieve naam op de markt in een eigen fles en eigen verpakking.

Het bekende 'MERK' (bv Chanel) maakt gebruik van dure marketing campagnes via radio, televisie, glossy en andere kostbare media en zij vragen patent aan op de bekende naam, het 'MERK' (bijvoorbeeld Chanel) en de fles: dan is de dure parfum geboren....

 

De firma Perfand koopt bestaande concentraten in, die zijn ontwikkeld door DROM Fragrances. Het concentraat van het bovengenoemde bekende 'MERK' (bijvoorbeeld Chanel).

 

Perfand gebruikt een standaard percentage van het concentraat voor de parfums,

  • voor parfum 20% (voor vrouwen) en
  • voor eau de parfum 16% (voor mannen).

Het geheel wordt geleverd aan de FM Group (Federico Mahora). Daar worden de parfums gebotteld in gerecyclede flesjes en de parfums krijgen geen namen (bekende MERKEN zoals bijvoorbeeld Chanel) maar nummers.

 

Zo noemt FM Group deze parfum bijvoorbeeld geen Chanel want die naam is immers geregistreerd en gedeponeerd maar FM nummer 18.

Het voordeel voor u zit 'm in het feit dat alle parfums in een standaard flesje zitten en er geen geld verspild wordt aan dure designs en nog duurdere reclamecampagnes.

 

Met de aankoop van FM producten bent u dus zonder enige twijfel verzekerd van minimaal dezelfde kwaliteit zoals aangeboden in de verpakkingen van de parfumhuizen. Alleen nu voor een wel zeer aantrekkelijke prijs!

 

PROBEER en ERVAAR want het is de moeite waard en veel goedkoper!

 

 

Mail je bestelling naar Opent scherm voor verzenden e-mailinfo@dipinto.nl, geef het nummer en de referentiegeur door en je krijgt een mail terug met de bevestiging van je bestelling, de wijze van betaling etc. 

De levertijd is ongeveer 5 dagen.

 

Start bestandsdownloadKlik hier voor de Parfum namenlijst 2013